Момент життя

Анна Вязьмитинова 2
І. О.
***


Д/ороговказ до раю чи до пекла
З/авмер блакиттю неба у очах.
В/исловлюючись символами серця,
І/ду на тихий шепіт, знаний в снах.
Н/авіюючи подихи глибіні

Т/вого безмежно щирого єства,
В/повзе до мене змій, що Бога тінню
О/труйно збудить кров’ю Вічний Шлях.
Г/армонія хитання на канаті
О/маною стає, щоб не літать:

С/міливо я напружую крилату
Е/стетико-розбещену печать
Р/омантики та горя безупиння.
Ц/е поклик... Заспіває вільний світ.
Я розумію, Всесвіт – у мені

... Ти тільки не щезай, жага хвилинна!




19.09.2009


__________
илюстрація - Войтек Суідмак