Господь Миродержец

Светлана Корогодова
         «Приидите ко Мне
          вси труждающиеся
          и обремененнии и Аз
          упокою вы»
          (Мф. 11, 28)


Распахнув объятья,
Излучая свет
Господь Миродержец
Стоит на кресте,
Стоит и взывает
К тебе и ко мне:
«Труждаешься ты?
Прииди ко мне!
Обремененный,
Остави нужду.
Прииди ко мне,
Ныне тя жду»!
31.01.08