мен без тебе

Оксана Яковлева 2
Мені без тебе -
Пусто....
Там де з тобою -
сердце...
Мені без тебе -
Тиша...
Там де з тобою -
Б"ється...
Мені з Тобою
День живе,
Коли без тебе -
Тліє...
І ніч на подиху мине,
Коли твій погляд душу гріє....