Гроза. ЯС

Галина Гагалева
Солнышко скрылось...
Черные тучи стремглав
Стукнулись лбами.

Даль заискрилась,
Бархат небес искромсав,
Над городами.

Летних стихий карнавал -
Не человечий...
Градово-ливневый шквал
Молнии мечет.