Розбите болiти не може

Наталя Мазур
Замість  взаємних  пробачень,
 Шалені,  мов  змилені  коні, 
 Летіли  слова  звинувачень
 І  жалом  впивались  у  скроні.

 Чомусь  запекло,  закололо,
 До  щему,  до  крику,  до  болю,
 І  раптом,  весь  світ,  що  навколо,
 Пролився  гіркою  сльозою.

 Словами  скалічене  тіло
 На  одяг  старий  стало  схоже...
 Та  серце  уже  не  боліло,
 Розбите  -  боліти  не  може.

 01-09.04.2012р.