Про пташку

Дианочка Сердюк
Сіла пташка у саду.
Зве дівчину молоду.
Щоби вийшла з хати,
Весну зустрічати.

Я поглянула в віконце.
У садочку сяє сонце.
Швидко вийшла з хати,
Сонце привітати!

Пташечко, спасибі!
Кликала стрічать весну?
У хатині я почула
Твою пісню голосну.