ТАК - song

Ольга Казачкова
Нiч,
Сльози лиш забувай,
Горе лиш забувай,
Тiльки себе питай, - серце…

Так,
Ясними будуть днi,
Знаєш, вони живi,
Коли ти посмiхаєшся…
Проигрыш-пропев

Вiрь,
I я тебе знайду,
Вiри не забувай,
Нi на одну хвилину…

В нiй – 
Безлич твоiх зiрок,
Безлiч яскравих мрiй,
 Стануть тодi можливими…

Я, 
Бачу тебе тепер,
Бо все прийшла весна
В тобi вона засяяла…
Проигрыш-пропев