Ана телэге. На татарском языке

Талия Абитова
Ана телэге.

Бул балам кешелекле,
Эшендэ зур белдекле.
Рэхимле hэм игелекле,
Ачык йозле, куренекле.


Кешелекле- человечный, гуманный
Белдекле –знаток, грамотный специалист
Рэхимле – милосердный
Игелекле - благородный
Ачык йозле – приветливый
Куренекле – видный, известный