Завтра лiто

Сидоренко Юрий
Хмари
хмари...
На ліво
на право
розбігаються
Люди-кенгуру
Люди-страуси
Я знаю
знаю так дощ починається
Починається
пейзаж наполягає
Накрапає
лягає на поля
тарабанить
по буйкам дахів краплями-байстрюками
Заглядаю..
між пальцями
протікає
Час протікає
Спина шосе бульками
до тями
Підбираю ключі
Чекаю..
Автобус-залізний боягуз
тікає
тікає в кущі
імені 31го травня
Так і так-
Завтра літо
на увазі маю
Ти - тепла наче хліб із печi
Мов пісок пляжний
засипаю
за пазуху квіти
Тобі
Я кращий
тому що останній
Тому що завтра літо.