Весна - терратарааква

Сидоренко Юрий
Після білих подій
байдикую я,
Зрозумів-
Вірш мене не мине,
Буду белькотіти..
-
Прийшла,вколола,-
Сна нема.
Весна-терратарааква.
Сонце-світла пульвелізатор.
За зИму вимерзло все лихе,
піддане санітаризації.
Пів забрано,пів дано,
Два морозу,три тепла,
одночасно.
Знов
нестануче наростає початком.
Настав час відкласти сумне.
Подальше-непередбачене.
Прийшла
з бажаннями,
налетіла блакитним тілом,
Витріщилась ромашкою,
очікуючи на здійснення.
Весна-вільна,багата,раба,
СюрархімультиновА.
без закінчення.