Бурштин

Чудо Незабываемое
Курортний роман чи то є доля?
До поки ще не відомо.
Він бажав перейти з нею поле...
А в неї в очах втома...
 
Він дарує намисто з бурштину -
Вона їде в Британію.
Щаслива і радісна мов дитина!
Мабуть знов Кохання...