На пiку весни

Диана Сушко
На  піку  весни,  вдихаючи  повінь  цвітіння,
 цілуємо  Небо,  і  сліпнемо,  й  тонемо  в  ньому.
 Ковтаємо  сон  за  рецептом,  аби  не  схопити  прозріння,
 до  дна  випиваємо  ночі  хмільної  втоми.

 На  піку  весни  занімілі  у  ласках  душі
 знімають  тіла,  оголивши  свої  глибини.
 У  світлому  таїнстві,  з  піни  торкнувшись  суші,
 натхнення  і  віри  повна,  росте  людина.