Про птахiв

Дианочка Сердюк
Кує зозуля. Щастя хоче.
Голуб горлиці воркоче.

Прилетіли солов’ї.
Принесли свої пісні.

Дятел лікар на сосні
Робить стуки голосні.

А розбійниці ворони
Обліпили кленам крони.

У саду господар шпак.
Він не стомиться ніяк!

Кожен птах комах полює.
Пташенят своїх годує.

І лунають скрізь пісні.
Птахи, друзі голосні!