Вербсенция

Бессонов Александр
                A.Z.

Ця ніч без обов'язків буде востаннє.
Не треба прелюдій, ми вже не діти.
Коли я зустрів тебе в порожній кав'ярні
то вже не знав, куди себе подіти.

Цей день покриває усі наші тайни
прозорою тінню, що тає навзході.
Тепер ми з тобою завжди у вигнанні,
та й на що сподівалася ти, крім незгоди?

І нам краще мовчки піти звідусіль,
створити наше особисте повстання.
Я прохаю тебе, врешті-решт зрозумій,
що цей день, як і ніч, буде востаннє.