Повiльне дихАння

Тали Христина
З тобою не стану самотня та бiдна.
Радiю! Милуюся стиглим у полi житом.
Навiчно нащадками славиться рiдна
Україна , сад квітучий під небом блакитним.

Наснага у долi моїй.
Волошковий край, вересовий.
З батьківської Колискови
Ти беззрадне втілення мрiй.

З поклоном до верб промовляю плакучих,
Де матінка пестувала дiвочiї коси.
Навеснi сум отлине, настрiй спiвучiй
Вiдгукнувся серцем. Сумувати досить!

Наснага у долi моїй.
Волошковий край, вересовий.
З батьківської Колискови
Ти беззрадне втілення мрiй.

Дiамантами впали роси. Смiються…
З тими росами вранцi вплетай маки червонi.
Про кохання щасливе пicнi лагiднi л”ються.
Зачаровано серденько. Це мить у полонi.

Наснага у долi моїй.
Волошковий край, вересовий.
З батьківської Колискови
Ти беззрадне втілення мрiй.


Солодкий полон, казковий. Добрi мрії.
Першоцвiт на землi. Повiльне моє дихАння.
Земля, що з дитинства для тебе - як Вирiй.
Перший погляд. Життя все. Вiра остання.

Наснага у долi моїй.
Волошковий край, вересовий.
З батьківської Колискови
Ти беззрадне втілення мрiй.