Не йди, мiй Янголе

Курикова Наталья
Вуста шепочуть - зачекай, не йди,

Волають очi - схаменись, зажди,

Мiй Янголе, не залишай мене,

Без тебе в тузi все життя мине,

Злетiв на крилах, промайнула тiнь,

Обiйми розкривае неба височiнь,

Запалюю свiчки, у темрявi блукаю,

Вночi i вдень на тебе я чекаю...

Li

12.04.12