Вiночок

Дианочка Сердюк
Піду, піду у садочок.
Зв’яжу з квіточок віночок,
На голову положу.
Себе мамі покажу.

Я плету, плету вінок 
Все з кульбабових квіток.
Всі кульбаби навесні,
Наче сонечка, рясні.