***

Фаниль Асфаров
Чыгып китсэм ерак юлга.
Йортым мэхрум калыр.
Тоннэрендэ шыгыр килеп.
Айга дога кылыр.

Чыгып китэм, эллэ китмэм.
Котэр котмэс калырсын.
Янгыраган тавыш кебек.
Чашкан булып йорерсен.

Еракларда котэсен син.
Минем кайгыларны белмисен.
Син минем ярым диеп.
Бергэ тормыш телисен.