Я Твориво тво

Светлана Антонюк
Твій голос, як небесная роса
Ти гітаріст, а я струна
Яка мелодія чудна.
А як лікують небеса
За зцілення зболівщої Душі
Прослався Господи в мені.
---------------------------
В ділах на Тебе уповаю,
Бо ти Спаситель вірний мій
З оков гріха,мене підняв Ти
І кров"ю Ти мене омив.
І Дух св"ятий зіслав,
І даром дар, Ти дарував.
----------------------------
Створив мене Ти по своій вподобі
І Дух життя, вдихнув в мої уста,
І на земну дорогу Ти направив
Яка веде мене у майбуття
До слави вічної і до мети
Так хочеться, мені дійти.
В перед стрімлюсь і Ти мене веди.
Твій Дух Святий Господствує в мені
Бо Ти Володар неба і землі
І я вклоняюся Тобі.
-----------------------------------
Коли втомляється моя Душа
Ти є любов,Ти є жива вода
І бачиш жажду,Ти,мою
І Ти напій мене прошу
Поки у мене є ще,час.
Щоби світильник мій не згас
Щоби зустритись в вічності з Тобою
І на завжти,щоб розпрощатись з сім"ею.
--------------------------------------