С Светлым Праздником, дорогие!

Виктория Железная 2
Вильною зіркою в небі запалає ,
Промінь мрій ,счасття, Майбуття
Людство в поддіхе,з журбою замирає ,
Пом'ятая Вічній шлях Христа

Набуття кохання ,мири,Світу,
Син Небесний з вирою прийшов,
Людству вин розкрив свої обійма,
Но сумління корости знайшов


Боже правий!
Дай нам трохи сили,
Пережить миттевости Буття
І душею відкрітою,та вільною,
Завжді буть краплиною тебя ...