Moldova

Юрий Татамиров 3
22.01.12 MILAN,Autor..Iu.Tatamirov
             STIU....NU-TI MAI PASA!
Un vant hoinar ma bate din spate si din fata.
Si tremur ca o frunza in ramul unui pom...
Vreau sa-ti mai cint iubirea,dar stiu ca nu-ti mai pasa,
Caci sa sfarsit in graba,c-a viata unui om.
Sa ma inalt in ceruri,nu am nici o putere.
Ma-nvaluie tristetia si suflietul meu piere...
Mi-arunc privirea-n zare,gindind militareste;
Gasind o alta cale de trai imparatesc,
Dar CINSTEA,OMENIA si dulcea amintire,
Ma mai incurajaza cu tine sa traiesc.
Traind un sfert de viata in pace,impreuna,
Tu nu m-ai inteles,cind toti ma-ntelegeau.
Acum,cind sint departe..incerci sa-mi dai binete,
Dar timpul nu intoarce al vietii calendar...
Ma doare departarea si despartirea plange,
Inima-mi se zbate in ritmuri nebunesti;
Frumoasa este viata fara eruare...
Si cit traiesti in pace,cu-atit intineresti!