***

Юрий Татамиров 3
9.04.12 Autor Iu.Tatamirov
           Cararea ce duce spre *MAMA*
Gandu-mi zboara ca vantul
La casuta din vale...
La gradina-nflorita,ce
Zambeste la soare,
Unde maica batrana
Sta cu dorul la poarta
Cu priviri obosite....
Asteptand sa ne vada.
Draga mama...esti
O floare de dor si jale.
Mama,Mama -dulce
Gura de rai...
Scumpa mama,
Raza dorului tau ne chiama.
Dulce mama,eu te cant cu-al meu grai.
Si te rog..nu mai plange,
Nu-ti fa drija prea mare...
De la Noi pan la tine,
Ne desparte-o carare.
Chiar de-i vant,s-au de ploua,
Dorul tau ne alina,ne alunga tristetea
Si ne-aduna - n gradina.