***

Юрий Татамиров 3
18.09.11MILANO Autor Iu.Tatamirov
                IZVORUL
Daca din greu te-a lovit nesuccesul,
Puteri nu-ti ajung sa-l invingi nicidecum,
In noaptea tacerii,a toamnei de aur....
Te rog sa revii la "IZVORUL" meu bun!
Linga izvor te astept...
Sa te-alint,sa-ti vorbesc.
Nu te-am uitat nicidecum,
Scumpa mea-TE IUBESK!
Daca in ochi intunierecul plinge,
Daca nu vezi vre-o lumina in jur...
Plinge cu mila,mai plinge iubit-o,
La plinsul tau voi veni orsikum.
Priveste in cer,cum kokorii in unghiuri...
Pleaca cu tipat gelos inspre SUD.
Priveste-i iubito...si chiama-ma iara,
Nicikit n-ar conta ca la tine s-ajung...