***

Юрий Татамиров 3
5.03.2011 MILANO Autor Iu.Tatamirov
   IMNUL BPSN"6
Sintem feciori ai Patriei moldave,
Purtam pe umeri ipoleti de-argint
Ducind drapelul dirz si cu credinta,
Purtind un nume mindru:-"POLITIST!"

Avem curaj,mereu la datorie.
Mentinem ordinea la orice pas...
Ca infractorii piedepsiti sa fie,
Nu avem somn,nici ore de ragaz.

Sintem un Batalion la datorie...
Copii ai tarii-bravi si devotati;
Cu mare forta facem instruire,
La straja tarii stam cu mult niesat.

Sintem un Batalion de mare seama,
Sintem o stinca mare de granit...
Noi,ne mindrim cu tara noastra sfinta,
Ducind onorul spre un niesfirsit.