бережи...

Фиолетта
Бережи  від  безсоння  мене  і  поганого  настрою,
Хворобливих думок,  що   надто  раптово 
Оце    літо  зотліє  і  закінчиться  пізніми  айстрами,
...і  від  погляду того, з сльозою  прозорою:  « скоро…»

Бережи  і  чекай  за  останнім  порогом  зречення,
Коли  янголи  стануть  безкрилими  і  заплачуть  за  нами,
В  передтиші  всесвітній  того  найсумнішого  вечора,
Коли  пухом    кульбаб    розпочнемо  свій  лет  за  вітрами.