***

Виктория Кислая
хочу тебе побачити!
але як? з тобою навіть не друзі
в кожному чоловіці безпреривно шукаю тебе.
дарма.
знаю, що тебе не буде. але шукаю.
не можу інакше.
бачу чоловіка схожого на тебе, та серце завмирає.
можливо, це ти? тішуся сподіваннями.
знов дарма.
відчуваю необхідність в твоїй посмішці , очах, в твоему голосі.
необхідність в тобі.
давно не чула, як співаєш.
сумно.
доволі дивно.
коли зник з мого життя, ще більш відчула дику необхідність в тобі..
як у повітрі.
тільки якось живу..
спогадами тільки и рятуюся..