140

Аглая Паюшина
"Господи, воззвах к Тебе, услыши мя..."
Пред тобой костьми лежу, лежу плашмя.

Неповенчанная  целованная,
Воровавшая и ворованная,
Исцеляющая и болящая,
Пресмыкающаяся, парящая..
Всё по воле Твоей, на Тя уповах,
О боли своей Тебе, на словах..

"Падут во мрежу свою грешницы, един есмь аз,.."
Дозволь Любви венца коснусь, ещё хоть раз.
                17.04.12