Крила докупи

Диана Сушко
Крила  докупи.
 Руки  в  молитві.
 Занадто  скупо.
 До  болю  прикро.

 Відверті  ночі,
 аж  до  сніданку.
 Підталі  очі.
 Роззуті  ранки.

 Розкуті  вірші.
 Дорога,  небо.
 Нічого  більше!
 А  і  не  треба.