Дякую за кохання

Светлана Степаненко-Пройденко
Вітер і дощ,град і веселка,
Ти відкрив для мене світ,
Я немовби стала весталка,
А сьогодні мій перший політ.
Небес лазурна голубінь
І шепіт моря у прибій.
Могучі скелі і жаркі пустелі,
І річка в принизов’ї Делі...
Все лиш з тобою і для тебе,
І мерехтливі зорі в небі,
І срібний місяць у вікні,
І захід сонця вдалині...
Не знаю як і де знайшла
Кохання всього свого життя,
Але тебе я не віддам,
Я радше душу чортові продам.