Про ковбасний патрiотизм

Михаил Химченко
«Да мне все равно, «колбаса» или «ковбаса» - главное, чтобы она была!» - знамените інтерв’ю кінця 80-х.

Хай її вартість до небес дійде,
Хай в неї пхають маргарин та сою,
Нехай вона  і зовсім  пропаде –
Лише б вона не звалась «колбасою»!!!