Туга

Степан Бендер
Я не можу дивитись на тугу,
Що скувала так груди твоі
Поцлунок , ч зніме напругу?
Так, шепочуть зелені гаі.

 І торкнусь я своми вустами,
Твоіх  ніжних і лагідних рук,
Тугу –цю не задушиш словами,
Лиш коханням спасешся від мук.