присмак кохання

Курикова Наталья
Лишаеться в пам*ятi присмак кохання,

З грудей вириваеться тихе зiтхання,

Спрямовую в вiршi cвоi почуття,

Кохання давно вiдiйшло в небуття.

Я в римах  загублений спокiй шукаю

Iм*я навiть пошепки не називаю,

Зриваю примарну завiсу з очей,

Знайду найважливiшу з iнших речей...

Li

19.04.2012