***

Гринцевич Денис
Жадаю доўга и сумленна жыць
У сваёй Краіне и на ёй памерці.
Не плакаць, не скарыцца, не тужыць
На кожным кроку сцежцы ды зямельцы.
Хай будзе цёплы дом і ў ім спакой,
Сябры ў доме а яшчэ – каханне,
Такое моцнае, каб ничыёй рукой
Не выклікаць у лёса развітанне.
І хай хапае сіл на ўсё і ўсіх:
На добрыя сустрэчы і растанні,
Каб попел смутку сэрца не паліў
Бясконцай ноччу з вечара да рання.
Хай будзе побач моцная сямья,
I сябраў рукі хмары адганяюць.
Каб Вы ніколі не маглі сказаць,
Што сэрца ў змроку болем напаўняе.
Шчаслівага і доўгага жыцця
Без сораму, без смутку і хваробаў.
Жадаем радасці, пяшчоты і цяпла
На юбiлей 2012 года.