Перша весна

Просто Студентка
   Перша весна

Теплими світанками,
Росяними ранками
Йде до нас іздалеку
Веснонька-весна.
Духмяною травицею,
Талою водицею
Першоцвітом ніжним
Тішить всіх вона.
Солов`їні співи, голоси пташині
Донесе до мене легкий вітерець.
Росяною стежкою,зеленою мережкою
Вперше підем з братиком
Доріжкою навпростець.
Я покажу маленькому
Листочки зелененькії.
Дивись, на цьому кущику
Причаївся павук.
Ось жук,а он метелики,
А там мохнаті джмелики,
Та тільки рученятами
Не трогай їх, малюк!
Нехай ростуть всі квітоньки
На радість малим дітонькам.
Не станемо цій казці живій
Ми заважать.
А наш букет із посмішок,
З легких хмаринок й дощиків
Мерщій біжим матусі
Рідній дарувать!