***

Юрий Татамиров 3
19.04.12 Autor Iu.Tatamirov.
 M-a prins un dor de *MAMA*
Azi m-a prins un dor de mama,
Mi-e greu si-mi pare totul trist...
Si iarasi valul amintirii,
Ma poarta lin prin sfantul vis.
Un vant hoinar ma duce iute
La pragul casei parintiesti...
La gradinita inflorita,
La vatra dulcilor poviesti.
Ma vad copil ca altadata...
Aud duioasa voce iara.
Alintatoare si blajina...
E,vocea scumpei mele *mame*
Rasuna ca o mielodie,
Frumos cantata d-un artist,
Ce pentru mine-i "Vesnic Vie!"
Dar mi-apare numa-n vis.
Maicuta,clipa nieuitata
"REGINA"- scumpei miele vieti!
Eu,te-am iubit ca nimieni altul,
Priecum si-acuma ...TE IUBESC!
Te-astept mereu in prag de toamna,
Te-astept in miezul iernii reci...
Tu invii cu mine-n primavara
Si-o viata-ntreaga in viersuri te doinesc!