Живу я...

Инна Кучерова
Живу я пiд ласкою Божою,
Мов квiтка, до сонця тягнуся,
Кохання на щастя помножую,
I палко щоночi молюся...

Живу пiд батькiвськими крилами,
На них, наче пташка, лiтаю!
Цi крила, наповненi мрiями,
Мене в пiднебессi тримають...

Живу я пiд захистом Янголiв
I раджуся з ними звичайно,
Як бути у мирi i злагодi,
А сварки гасити негайно.

Живу пiд Всебачучим Поглядом,
Назавжди одна пам'ятаю,
Що справи, зi щирiстю зробленi,
Навзаем до мене вертають !

Я мрiю, щоб Милiстю Божою,
Жили би всi люди у свiтi,
Сумлiння на правду помножили,
Й частiше всмiхалися дiтям !