Щури

Мартыненко Сергей
Прибічники режиму
Готові продати свою хатину,
Та й матір, Батьківщину
За примарні обіцянки,
Недолугі залицянки.
Зачаровані щури,
З піною у рта
Захищають пахана
Славно звісного зека.
Хліба їм, видовищ дай,
Та й країну забирай.
Вам ганьба, щури лакейські,
З цапом разом на багнюку
Незабаром геть відправим,
Націю з колін піднімем,
І здобудемо Свободу
Революцією народу.