Едына в свити

Владимир Кордик 2
(укр)
КВМ
О, жінко, ти творіння боже,
Красі завдячує весь світ!
Єдину в світі знайде кожен,
До ніг положить весен цвіт!
Твоя усмішка - квітів поле,
Мов майський мед твої вуста,
І перли ті дарує море,
Які з глибин для вас дістав.
Для вас дарую неба зорі,
Біду руками відведу,
І я завдячую тій долі,
Коли в житті я рядом йду...