Знову гуляю один

Дмитрук Дмитрий
Вітер колише тин,
Біга дітвора по полю,
Знову гуляю один,
Знову немає ролі,
В театрі забутих годин,
Знову гуляю один...
Знову ти їм посміхнулась
( Серці моїм і душі )
Знову там щось стрепенулось..
Знову гуляю один.
Ручка й листок на столі,
Янголята по небу літають,
Та є янголя на землі
Гарно його називають.
Знову гуляю один,
А хотів би гуляти з тобою,
Проводити вічні хвилини
В щасті з тобою, і в болю,
Знову гуляю один...
Та в цьому ти не винувата,
Цигарковий малює дим,
Болить без тебе моя хата.
В образах світу картин...
Я не порівнюю очі,
З куполом неба твої,
Бо не очі як небо, а небо як очі,
Як очі твої на землі!
Знову один гуляю,
Мов цих провулків син,
І хоч я тебе кохаю,
Але...
     Я гуляю один.

ДД 22/04/12