Васильковае неба

Даша Медведева
К.1  Васільковае неба над пшанічнай зямлёй-
Дарагая Радзіма, як не жыць мне з табой !
Ты- Зямля Купалы і Коласа,
Ты зямля чысціні і дабра,
І не разу не дрогнуў голас,
Калі белай сабе ты звала .

ПР. Беларусь- мая радзіма,
Беларусь адзіная,
Дзе б я ні была, як зорка
Мне здалёк свеціць яна.
Беларусь адну у свеце
Я Айчынаю заву,
Гэта ведзь мая Радзіма,
Месца то , дзе  я жыву !

К.2 Васільковае неба над пшанічнай зямлёй-
Дарагая   Радзіма, як не жыць мне з табой ?
Тут жылі мае дальнія прашчуры,
Я сама нарадзілася здесь,
І таму люблю цябе я
Проста за то, што існуеш !