Шепчуться тополi

Лисняк Лидия
Шепчуться тополi
Край села
Бiлим гречка в полi
Зацвiла.

Де ж це мiй коханий?
Чом не йде?
Плаче серце в’яне:
Його жде.

Чи стукають вiти
У вiкно,
Чи зiтхае вiтер
Перед сном?

Вiтерець тихенький
Все зiтхав,
Iншу мiй миленький
Покохав.