Ранок привiтають поцiлунки...

Владимир Великодный
Ранок привітають поцілунки...
Крізь туман - нестриманість буття.
Я життя сприймаю подарунки,
Мов запрошення до майбуття.
В те, що таємниче, невідоме.
Де наснаги звірені мотиви,
Де палає почуття свідоме,
Що пізнання щирістю... цнотливе.


Картинка iз iнтернету