Цiную я твоi слова... На украинском

Владимир Прохода
          Натхнення тут:
          http://www.stihi.ru/2012/04/22/1724.


Ціную я твої слова,
В душі відлуння ще трива,
Хай соловейко нам співа,
Ми вдвох пізнаємо дива...

Кохана,мила,дорога,
Для мене стала ти свята,
Цілую знов твої уста
І їх нектар,мені снага...

Для нас як свято кожна ніч,
Садок покинув дикий сич,
Не чути регіт,дивний клич,
Живе тут щастя,в цьому річ...

За обрій линуть хай думки,
Бо там черпаємо рядки,
Кохання наше на віки,
Торкнеться Божої руки...

Цілую тіло і уста,
Ще наша молодість жива,
Душа моя пісень співа
І маю Віру,я,в Христа...


 П.В.М.        24.04.2012г.