Блукаючи вигаданими пустелями

Кора Древесная
Якими шляхами нас зведено
і як ми сюди прийшли?

Ти - оазис в моїй пустелі
серед рудих піщаних кар"єрів.
Але жоден мій караван не іде до тебе,
і кожен міраж - ти.

Стій! Ми знову в урбанізації, де зірки
не можна побачити ні з дахів,
ні блукаючи вигаданими пустелями.

Ось тобі пляшка мінеральної води,
- гасити руді пожежі зсередини,
відстрілюючи моїх вогняних птахів.

22 квітня 2012