Бесконечная зима

Олег Буйницкий
…Зима в пространстве Беларусь,
так холодна
для разуменья...
Что я,
однако,
не берусь
за разморозку и перевоплощенье…
Бессилен
перед
суперморозилкой "Русь"...
*___* (25.04.2012г.)

...і на БЕЛАрускай мове...
 
БЯСКОНЦАЯ  ЗіМА.
…Зіма ў прасторы Беларускім
падзацягнулась,
да непаразумення…
Ну,аніяк,як ні бяруцца,
не расцяпеляць гэту Гнусь…
Няма ўжо й мочы
намагацца…
Слабы Народ наш
пацягацца
з
супермаразілкай “Русь”…
*___* (25.04.2012г.)