над-чувственное стамбульское и львовское

Дарья Пасечник
Колись на краю життя
тримаючи за руку Бога
Згадаю побачення з Містом
….
тримаючи за руку Бога
хоч не маю до цього хисту,
розповідатиму  я.



Колись на краю журби
згадаю свій перший досвід
життя за кордоном дому
….
Я згадаю той дивний простір
Де усе, що було –  невідоме –
Світ видіння чи ворожби



Колись у самотню мить
я стану і мапи розст`елю
ногами на них повстаю.
….
І тиху свою оселю,
….нехай  все дзвенить-бринить…
На Місто перетворю.



Колись без зухвалих рим
як думається, так і пишеш
Я витворю цілий світ
….
Щоб через сто кроків тиші
Щоб через півсотні літ
Я знову зустрілась з Ним.

20-24.04.2012