гра

Галина Мадонова
Час - любові.
Час - розлуці.
Та нема часу для злості.

Все - у танці.
Все - у русі.
Все танцює -
час і простір.

Так іде - за дивним планом -
поза різних всіх стратегій -
суперечностей єднання.
Зустріч альфи і омеги.

Рух життя це прояв Вчення.
В танці давнім і летючим
Примавера Боттичеллі,
кола зоряних сполучень.

1998