Remember Chernobyl

Полинка Волк
Spring wind blowing,
Cherry blossom flies away,
Looks like a snow.

Rainy day,
I’m looking thru the window,
Time to wash up.

Sun has bright smile,
Cat sleeps on the sofa,
Orange puffball.

Remember Chernobyl,
Sakura blossom flies away,
Tsunami in Japan.