Мрiй чарiвнi пелюстки...

Владимир Великодный
В чистім полі, серед квітів,
Полум’яним подихом весни,
Хочуть в небеса злетіти
Моїх мрій чарівні пелюстки...

Здичавілий вітер гонить хвилю
І єднання Всесвіту святе
В небеса зове мою надію...
Там казковість сонячна росте.

В сяйві зір прийму свою дорогу.
І пройду. І звірю. І знайду.
Подолаю сумнівів тривогу
І до щастя вірного прийду.


Картинка iз iнтернету