Жди - Чекай...

Владимир Бакин
письмо

Чекай же на мене рідна,
Нехай береже тебе бог.
Ще встане на ноги країна,
лелека збудує гніздо.

А доти чекай, та молися,
За рідну нашу землю.
Близька перемога, i знову,
Я по думках у дворі.

З якого, мене проводжала,
Кохана всім серцем мати.
I сльози вбирались в шинель,
Та душу погляди рвали.

Але повернусь, вір не плач,
Травень несе тобі звістку.
І сорок п'ятий, рік перемоги.
сина поверне в родину...
_________________________
Прийми ж мене батьківщина,
Свій борг я віддав сповна.
Прошу збережи цю перемогу,
I пам'ять неси крізь віка.